🧂 sāls un melnie pipari, pēc garšas
Pagatavošana:
4. Samaisiet visas sastāvdaļas, līdz tās ir labi sajauktas. Pārliecinieties, ka maltais ķiploks ir vienmērīgi sadalīts visā mērcē.
5. Lai iegūtu vislabāko garšu, pirms pasniegšanas ļaujiet mērcei nostāvēties vismaz 15–30 minūtes. Tas ļauj ķiplokiem ievadīt savu garšu kaņepju sēklu eļļā.
Izmantojiet kaņepju sēklu eļļu un ķiploku mērci kā garšīgu piedevu salātiem, grauzdētiem dārzeņiem, grilētiem tofu, makaroniem vai jebkuram ēdienam, kas var gūt labumu no tā riekstu un ķiploku garšas. Ja jums ir pāri palikusi mērce, varat to dažas dienas uzglabāt hermētiskā traukā ledusskapī. Atcerieties, ka pirms atkārtotas lietošanas to labi samaisiet.Pirkumu grozs ir tukšs.