Kaņepju pesto makaroni

🌿 1/2 glāze lobītu kaņepju sēklu
🍝 500 g lingvīnī makaroni
🌱 2 glāzes sasmalcinātu bazilika lapu
🌱 glāze viegli sasmalcinātu/saplēstu pētersīļu (ieskaitot kātus)

🧄 3 ķiploka daiviņas
🧂
1 tējkarote sāls
🌶️ 1/2 tējkarotes piparu
🍸 1/2 glāze kaņepju eļļas
🧴 1/3 glāze baltvīna etiķa
🍋 2 ēdamkarotes citronu sulas  
🍋 2 tējkarotes citrona miziņas
 

Pagatavošana:

1. Lielā katlā ar verdošu ūdeni vāra makaronus atbilstoši iepakojuma norādījumiem; atliekat malā 1/2 glāzi gatavošanas šķidruma, tad to noteciniet.
2. Kaņepju sēklu pesto: tikmēr virtuves kombainā sasmalciniet baziliku, pētersīļus, kaņepju sēklas, ķiplokus, sāli un piparus; motoram darbojoties, tievā vienmērīgā strūklā pievienojiet kaņepju eļļu un etiķi, līdz tas ir viendabīgs. Massu ievieto lielā bļodā; iemaisa citrona miziņu un citronu sulu.
3. Pievienojiet makaronus un rezervēto gatavošanas šķidrumu.

4.  Mēs šai receptei pievienojām parmezāna sieru, pāris zaļumus un plūmju tomātus.

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.