Kaņepju piens ar lobītām kaņepju sēklām

🌿 1 glāze lobītas kaņepju sēklas
💧  4 glāzes ūdens
💚 Pēc izvēles saldinātāji un aromatizētāji (skatīt zemāk)


Pēc izvēles saldinātāji un aromatizētāji:

🍯 1-2 ēdamkarotes kļavu sīrupa vai agaves sīrupa (pielāgojiet pēc garšas)
💛 1 tējkarote vaniļas ekstrakta
🧂 Šķipsniņa jūras sāls

Pagatavošana:

1.  Apcepiet lobītas kaņepju sēklas, lai iegūtu papildu riekstu garšu. Blenderī sajauciet grauzdētās kaņepju sēklas un 4 glāzes ūdens. Blendējiet ar lielu ātrumu 1-2 minūtes, līdz maisījums ir viendabīgs un labi sajaukts.

2.  Siets (pēc izvēles):
Ja vēlaties vienmērīgāku pienu, varat izkāst maisījumu, izmantojot riekstu piena maisiņu, marli vai smalku sietu. Šis solis nav obligāts, jo dažiem cilvēkiem kaņepju piens dabiski ir pietiekami labs.

3.  Pievienojiet saldinātājus un aromatizētājus:
Pievienojiet blenderī papildu saldinātājus un aromatizētājus, piemēram, kļavu sīrupu, vaniļas ekstraktu un šķipsniņu sāls. Vēlreiz īsi samaisiet.

4. Ja jums šķiet, ka kaņepju piens ir pārāk biezs, varat pievienot vairāk ūdens un vēlreiz samaisīt, līdz iegūstat vēlamo konsistenci.

5. Ielejiet kaņepju pienu stikla burkā vai traukā ar vāku. Uzglabājiet to ledusskapī. Pirms lietošanas labi sakratiet, jo laika gaitā var veidoties nogulsnes.

Izmantojiet mājās gatavoto kaņepju pienu kafijā, tējā, graudaugos, kokteiļos vai kā piena aizstājēju dažādās receptēs.

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.