Burgerīši ar kaņepju proteīnu
Sastāvdaļas 4 burgeriem:
🌱 Kaņepju sēklu proteīns ap 30-40g
🍔
4 sēklu vai burgeru maizītes
🍅
Svaigs tomāts
🥫
Tomātu mērce
🥬
Salātlapas
🥩
Cāļa filejas maltā gaļa 400g
🧂
Himalaju sāls
🧄
Buljona kubiciņš
🥚
3 olas
Pagatavošana:
1.
Cāļa filejas malto gaļu sajauc ar vienu olu, pievieno himalaju vai citu sāli un buljona kubiciņu. Veido 4 palielas, plakanas kotletes un cep uz lēnas uguns pēc iespējas mazākā eļļas daudzumā.
2.
Apcep divas olas (ja vēlies, var cept 4 nelielas).
3.
Apakšējai bugera maizītei uzliek 2 tēj.k. tomātu mērces, virsū liek kotleti, salātlapu, cepto olu, svaigu tomātu, virspusē vēl nedaudz tomātu mērces vai citas mērces pēc ieskatiem.
![](https://site-486484.mozfiles.com/files/486484/inlinepicturesbox/medium/ACTUAL%20DESIGN%20-%20This%20is%20what%20we%20publish%21%20%286%29.jpg)